Din guide til valg af foodprocessor. Desuden nyheder, test og tilbud på andre køkkenmaskiner.

Spar 25% på alle husholdningsprodukter i Bilka!

Kun fredag 30. november til og med søndag 2. december

Bilka - spar 25% på køkkenmaskinerFredag til søndag kan du få 25% rabat på alle køkkenmaskiner i Bilka (både i varehusene og online), så længe lager haves. Altså kan du fx bestille en kitchenAid køkkenmaskine, der normalt koster 3.999,- hos Bilka til 3.000,. Det er svært at finde lige så billigt selv hos de billigste netbutikker! Men tilbuddet gælder kun fredag, lørdag og søndag!

I samme kategori finder man på webshoppen finder man også så forskellige apparater som kaffemaskiner, ventilatorer, køkkenmaskiner og tilbehør, køkkenudstyr, mikroovne, barbermaskiner, støvsugere, eltandbørster, rengøringsartikler, strygejern, strygestationer, symaskiner, varmetæpper og puder, vejrstationer og batterier. Og det er tilsyneladende hele baduljen, der tilbydes med 25% rabat i den begrænsede periode!

Se hele udvalget på Bilka.dk