Din guide til valg af foodprocessor. Desuden nyheder, test og tilbud på andre køkkenmaskiner.

Testvinder: Wilfa BL1200 blender

Testvinder: Wilfa BL1200 blender

Wilfa BL1200 blender producentens hjemmesideI en test fra april 2010 i Politiken, kåres Wilfas BL1200 blender som testvinder og får som den eneste af de udvalgte modeller 6 ud af 6 stjerner. Blenderen er tilmed billigere end flere af de andre, der scorer færre point.

Blenderen har en meget kraftig motor, der gør den velegnet til at knuse isterninger. Det indbyggede isknusningsprogram og de specielle knive til isknusning fuldender billedet af en blender, der er optimeret til denne brug. I modsætning til mange andre blendere, så foregår isknusningen jævnt og ikke rykvis. Glasskålen rummer 1,8 l og har smoothie-program, så der kan laves smoothies til hele familien! Der er  rengøringsfunktion, gummilåg og gummifødder, der sikrer, at blenderen står stabilt selv ved fuld hastighed.

Se beskrivelse af Wilfa BL1200 på producentens hjemmeside, hvor der også kan downloades brugsanvisning og produktblad.

Blenderen har en vejl. udsalgspris på 899,-, men kan købes online i flere netbutikker for omkring 825,- inkl. forsendelse.

Du kan læse anmeldelsen og testen i artiklen ‘Monster-blender knuser rivaler i test’.