Din guide til valg af foodprocessor. Desuden nyheder, test og tilbud på andre køkkenmaskiner.

Tysk testvinder: KitchenAid ARTISAN Blender 5KSB555

Tysk testvinder: KitchenAid ARTISAN Blender 5KSB555

Klik for at se den tyske test af KitchenAid ARTISANI en netop offentliggjort grundig tysk test af blendere, udråbes KitchenAid ARTISAN Blender 5KSB555 som vinder med en score på 93,7%. Der blev testet og givet point efter følgende kriterier: Betjening, udstyr (funktionalitet, forarbejdning og tilbehør), anvendelse (drift, rengøring, opsætning), blender-resultat, samt størrelse/volumen og sikkerhed.

KitchenAid ARTISAN får følgnede ord med på vejen: “På grund af sin høje driftstandard, den brede funktionalitet og store kapacitet, er denne blender fremragende i flerpersoners husstande. Ikke alene til smoothies, men også til saucer, supper, dressing eller dej imponerer blenderen med sit resultat.”

Hvis du vil se testresultatet  kan du klikke her eller på billedet. Det koster 2 EURO at købe hele testen, der som sagt er på tysk. KitchenAid blenderen koster ca. 1600,- hos Amazon.de. Her i Danmark kan du finde den i netbutikker til ca. 1400,- fx hos Elgiganten eller Pixmania

Testen andenplads gik i øvrigt til Philips HR 2181 blender, der scorer 92,1% og altså ligger ganske tæt på KitchenAid blenderen. Dog koster Philips modellen næsten en tredjedel mere.