Din guide til valg af foodprocessor. Desuden nyheder, test og tilbud på andre køkkenmaskiner.

Blendtec blendere – når det skal være vildt!

Har du også set en af de populære videoer på Youtube eller i TV, hvor de skøre mennesker fra Blendtec kværner alle mulige forskellige dimser lige fra iPhone telefoner over golfbolde til xxx… Videoerne går under temaet “Will it blend” – og selvfølgelig vil det det, for de store Blendtec blendere i Q-serien har en motorkraft, der måles i hestekræfter og kræver 20 amperes sikringer. Vi snakker motorplæneklipper-kraft og energi afsat i små, skarpe blenderknive.. Og prisne på en Blendtec Q-model er heller ikke for sarte sjæle. Den tælles også i adskillige tusinde kroner.. Og oveni er den ikke så let at finde udbudt i Danmark, så priskonkurrencen er heller ikke så skarp. Du finder den fx ikke på udsalg eller tilbud ret ofte.

Her er et udvalg af anmeldelser og sjove erfaringer med apparatet, samt foretninger der sælger Blendtec: