Din guide til valg af foodprocessor. Desuden nyheder, test og tilbud på andre køkkenmaskiner.

Tilbud på køkkenmaskiner i Bilka

Tilbud i BilkaSå har Bilka igen tilbud på Kitchen Aid Artisan køkkenmaskinen – dog kun tirsdag 12. oktober, hvor prisen er 2929,-. Og modellen på tilbud er i rød. Af tilbehør, der kan tilkøbes, findes også citronpresser til 289,-, kødhakker til 489,- og stålskål til 489,-. Men, hvis du overvejer at købe meget tilbehør, så kig også på en klassisk Magimix køkkenmaskine!

På tilbud finder du i øvrigt også en Kitchen Aid blender til 1189,- (normalpris 1499,-) med kapacitet på 1250 ml. Det er en fair pris, men ikke noget at køre langt efter..

Til gengæld er der en Bosch køkkenmaskine model MUM46R1 på tilbud til 999,-. Det er et godt tilbud på en rost køkkenmaskine, hvor du får en masse godt tilbehør med i prisen. Begge ovenstående tilbud gælder hele ugen).