Din guide til valg af foodprocessor. Desuden nyheder, test og tilbud på andre køkkenmaskiner.

Philips foodprocessor med saftpresser

Philips foodprocessor med saftpresser

Philips HR7775 foodprocessorPhilips HR7775/00 Foodprocessor på 1000 watt og med professionelt saftpresningstilbehør. Den ekstra store påfyldningstragt og et patenteret metalfilter gør, at den kan presse op til 200 % hurtigere sammenlignet med andre foodprocessorers saftpressere. Du kan komme hele frugter og grøntsager i, så du slipper for at skære ingredienserne i mindre stykker. Skålstørrelse er  2 liter. Leveres med 10 tilbehørsdele, så du nemt kan udføre mere end 30 funktioner:  Kødhakker, råkostjern, Kaffekværn, Saftpresser, Dobbeltsidet riveskive, Justérbar snitteskive, Skive til julienne/pommes fritter, granuleringsskive , Citruspresser, æltetilbehør, hakkekniv, ballonpiskeris, brudsikker blender.

Denne Philips foodprocessor HR7775 er på tilbud hos WhiteAway til 1346,-.

Philips foodprcessor tilbehør