Din guide til valg af foodprocessor. Desuden nyheder, test og tilbud på andre køkkenmaskiner.

Philip HR7774 foodprocessor

Philips foodprocessor på tilbud hos redcoon.dk og whiteway.dkSå er en af de bedre modeller fra Philips kommet på tilbud hos både WhiteAway.dk og Redcoon.dk. Det drejer sig om modellen Philips HR7774 foodprocessor. En dejlig nytænkt foodprocessor når det kommer til design, men samtidig kapabelt udrustet med en kraftig 1000 Watt motor, stor påfyldningstragt og rigeligt med tilbehør. At den så samtidig ikke ligner noget unævneligt tæller kun på plussiden!

Denne model er set på tilbud i denne uge hos begge de ovennævnte firmaer til 976,- inkl. fragt. Normalprisen på nettet er ellers omkring 1200,-. Så, hvis du ønsker en flot foodprocessor i fornuftig kvalitet, så skulle du måske kigge nærmere på denne Philips HR7774

Modellen er beskrevet på Philips engelske produktside.