Din guide til valg af foodprocessor. Desuden nyheder, test og tilbud på andre køkkenmaskiner.

KitchenAid blender

KitchenAid blender

KitchenAid køkkenmaskineTidens mest trendy røremaskine og et studie i kvalitet og funktionalitet, men også dyr.. Traditionel KitchenAid design og en vægt på næsten 10kg – det er funktionelt når den først står på sin plads!

KITCHENAID fabrikken blev grundlagt i Michigan i 1919 og er siden opkøbt af Whirlpool. Udviklede
KitchenAid standmixeren, der har fået flere design-priser og er udstillet på Museum of Modern Art i New York og San Francisco.

Kitchenaid køkkenmaskiner er multifunktionsapparater, der fungerer både som røremaskine, blender og foodprocessor. Der er ofte kampagnetilbud på de mest populære modeller. Check Bilkaavisen eller nogle gange Metroavisen (hvis du har mulighed for at handle i Metro), men ellers er Wupti.com ofte det billigste sted at handle.