Din guide til valg af foodprocessor. Desuden nyheder, test og tilbud på andre køkkenmaskiner.

Kenwood foodprocessorer

Kenwood foodprocessorer

Kenwood KMX51 køkkenmaskineKenwood er et firma grundlagt i 1950 og har altså 60 år på bagen her i 2010. Firmaet er fast leverandør af gode testresultater når det kommer til køkkenmaskiner! Ikke bare foodprocessorer, men alt fra håndmiksere, stavblendre, dåseåbnere til elkedler og friturekogere. Alle apparater til rimelig pris og stærk funktionalitet. Blandt de mange køkkenmaskinemodeller findes kmix serien, hvor flagskibet hedder Kenwoo KMX51til over 4000,-. Du finder også Prospero serien af køkkenmaskiner, hvor KM262 i flot stållook er at anbefale. Chef & Major serien med KM636 som et højdepunkt er også værd at lede efter.

Se Kenwood tilbud her!